Amplop Biru


Versi : Didi Reog ft. Yanti Lesmono

Lk:
Cahyaning mripatmu kuwi,
Nggambarke rasaing ati..
Kangen rindu lan sayang,
Aku biso ngerteni..

Seneng gek ndang kondo seneng,
Ojo mung tansah kok simpen..
Sing dadi krenteging ati,
Mengko mung ndadekne ngimpi..

Kapan nganti kapan kowe terus ngapusi,
Mung kanggo nutupi roso isining ati..
Gek ndang kondo aku ugo tansah ngenteni,
Wis ra kuat roso jroning ati

Pr:
Abot rasane lambeku,
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu..
Layang tulisan tanganku,
Amplop biru dadi tondo tresnaku..

reff:
Lk:
Seneng gek ndang kondo seneng,
Ojo mung tansah kok simpen..
Sing dadi krenteging ati,
Mengko mung ndadekne ngimpi..

Kapan nganti kapan kowe terus ngapusi,
Mung kanggo nutupi roso isining ati..
Gek ndang kondo aku ugo tansah ngenteni,
Wis ra kuat roso jroning ati

Pr:
Abot rasane lambeku,
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu..
Layang tulisan tanganku,
Amplop biru dadi tondo tresnaku..
Amplop biru dadi tondo tresnaku..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *