Tumbu Ketemu Tutupe

Versi: Didi Reog ft. Yanti Lesmono

Lk :
Umponone yo e…,aku iki manuke
Opo gelem awakmu dadi gagange

Pr :
Aku gelem yo mas, pokoke karo kowe
Karo kowe, aku aku mung manut wae

Lk :
Umpomone yo e…,dadi rokoke
Rokok crutu yo e, sing gede lintingane

Pr :
Karo kowe yo mas, uwis tak pasrahake
Aku gelem gelem dadi asbake

Duet :
Koyone tumbu, ketemu tutupe
Wong loro iki ora biso dipisahke
Aku karo kowe, kowe karo aku
Sama-sama i love you


reff :
Lk :
Umpomone wong loro dipisahake
Kowe ning kono, aku urip ning kene

Pr :
Keneng tengah segoro, aku yo ora wedi
Kekancan tresno iki

Lk :
Gek kepriye, umpomo angine gede
Angin goda, sing nggoda kowe ning kono

Pr :
Jroning atiku iki, siji mung karo kowe
Ra ono liyane

reff :
Duet :
Koyone tumbu ketemu tutupe
Wong loro iki ora biso dipisahke
Aku karo kowe, kowe karo aku
Sama-sama i love you

Lk :
Umpomone wong loro dipisahake
Kowe ning kono, aku urip ning kene

Pr :
Keneng tengah segoro, aku yo ora wedi
Kekancan tresno iki

Lk :
Gek kepriye, umpomo angine gede
Angin goda, sing nggoda kowe ning kono

Pr :
Jroning atiku iki, siji mung karo kowe
Ra ono liyane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *