Rino Wengi

Versi: Indah Andarini

RINO WENGI, KOWE TAK KANGENI
KEBANGETEN PISAN WAE,KOK ORA NGABARI
RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

OH TEGANE CIDRO JANJI
SANADYAN YO SALAHKU DEWE
GAMPANG PERCOYO, BUJUKANE PRIYO
SING WIS DADI CIRI RINDIHING WANITO

reff :
RINO WENGI, KOWE TAK KANGENI
KEBANGETEN PISAN WAE,KOK ORA NGABARI
RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

OH TEGANE CIDRO JANJI
SANADYAN YO SALAHKU DEWE
GAMPANG PERCOYO, BUJUKANE PRIYO
SING WIS DADI CIRI RINDIHING WANITO

RINO WENGI, PISAHKU NGELAMUN MBREBES MILI
TEGO TEMEN, NGIRIS IRIS DODO IKI

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *