Opo Ora Kelingan

Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe kelingan,
mbiyen naliko semono
Jaman aku nandang susah,
ati kerep nelongso

Katresnanku marang kowe,
ora kok dirasakke
Banget laraning atiku,
ora biso lali kowe

Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio

reff :
Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *