Sing Penting Eman

Versi: Dewi Kirana

Kang kebeneran, aduh kaberan
Kula e masih angetan
Olih sewulan, luwih sedina
Kang kula nembe pisahan

Apa sih bener, sampean seneng
Kang naksir ning diri kula
Eh lamon bener, sing penting sayang
Wis pasti kula nerima

reff :
Bli perlu jaka, begen wis duda
Sing penting eman…
Kita wong loro, saling percaya
Saling pengertian

Yen bener suka, sampean nrima
Kula wis rangda
Tapi jalukan, sing penting eman
Bli gawe lara

Apa sih bener, sampean seneng
Kang naksir ning diri kula
Eh lamon bener, sing penting sayang
Wis pasti kula nerima

reff :
Bli perlu jaka, begen wis duda
Sing penting eman…
Kita wong loro, saling percaya
Saling pengertian

Yen bener suka, sampean nrima
Kula wis rangda
Tapi jalukan, sing penting eman
Bli gawe lara

Kang kebeneran, aduh kaberan
Kula e masih angetan
Olih sewulan, luwih sedina
Kang kula nembe pisahan

Apa sih bener, sampean seneng
Kang naksir ning diri kula
Eh lamon bener, sing penting sayang
Wis pasti kula nerima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *