Suworo

Versi: Ratna Antika

Mulo ojo kari seru-seru
Mikiri kembang hang nyoto-nyoto sing ono
Ugo ojo kari keroso-roso

Tuwas kesikso batin lan ragan riko
Isun wis urip nong alam hang bedo
Alam isun yo dudu alam dunyo

Isun sing keneng di deleng moto
Mergo nyowo yoro wis dipisah ambi rogo

reff :
Kadung riko kangene kliwat yoro
Coloken menyan damar kambang lan duo-duo
Tengah wengi isun mesti teko
Tekanisun yo sing wujud menungso

Tengah wengi isun mesti teko
Tekanisun yo mung biso wujud suworo

reff :
Lilak-lilakeno,
Makne sukmo tentrem nong alam kono
Lilak-lilakeno,
Sun ngenteni riko ning lawange suwargo

reff :
Kadung riko kangene kliwat yoro
Coloken menyan damar kambang lan duo-duo
Tengah wengi isun mesti teko
Tekanisun yo sing wujud menungso

Tengah wengi isun mesti teko
Tekanisun yo mung biso wujud suworo

reff :
Lilak-lilakeno,
Makne sukmo tentrem nong alam kono
Lilak-lilakeno,
Sun ngenteni riko ning lawange suwargo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *