Janji Suci (nurhana)

Versi: Nurhana

Ngelingono…, jaman semono
Aku tansah tresno
Setyo ngenteni sliramu
Rino wengi, tansah katon awakmu

Ora ngiro, yen keno godha
Amargo weruh wong liyo
Dasar ayu lan putri kenyo
Banjur lali marang janji suci

reff :
Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

reff :
Aku bingung, ngumbar tratasan
Lamud lan ora karuan
Sedih atiku, sido lali janji
Ndadekake gelo ati iki

Ora ngiro, yen keno godha
Amargo weruh wong liyo
Dasar ayu lan putri kenyo
Banjur lali marang janji suci

reff :
Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Aku bingung, ngumbar tratasan
Lamud lan ora karuan
Sedih atiku, sido lali janji
Ndadekake gelo ati iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *