Ra Bakal Lali (trisman ralim)

Versi: Trisman Ralim

Biyen kowe janji aku
Wis pirang taun suwene
Aku ora bakal lali
Saiki aku wis ngenteni

Tekan seprene aku ngenteni
Kowe malih adoh karo aku
Pancen kowe sing marai
Saiki kowe wis ra ngerti

Ojo pisan, pisan maneh
Kowe lah kokku gawe janji
Kowe nggawe gelane atiku
Kabeh wis ra keno digugu

reff :
Tekan seprene aku ngenteni
Kowe malih adoh karo aku
Pancen kowe sing marai
Saiki kowe wis ra ngerti

Ojo pisan, pisan maneh
Kowe lah kokku gawe janji
Kowe nggawe gelane atiku
Kabeh wis ra keno digugu
Kabeh wis ra keno digugu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *