Juragan Tempe

Versi: Benjo ft. Ferra Lopezz

Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :
Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

reff :
Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :
Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *