Emoh Dikawin

Versi: Ratna Antika

Mak…, isun emoh
Isik pingin urip ijen
Riko pekso kawinan
Karo dudo tuwek sugih dunyo

Penak’e opo
Umpomo dadi kawinan
Dudo anake limo
Opo isun ora tambah soro

reff :
Gara-gara emak bapak kebulet utang
Sampek isun saikine dadi jaminan
Iki arane isun sing dadi sasaran
Amergo kepeksan utang ra biso bayar

Embuh embuh, emoh emoh isun emoh

Penak’e opo
Umpomo dadi kawinan
Dudo anake limo
Opo isun ora tambah soro

reff :
Gara-gara emak bapak kebulet utang
Sampek isun saikine dadi jaminan
Iki arane isun sing dadi sasaran
Amergo kepeksan utang ra biso bayar

Embuh embuh, emoh emoh isun emoh

Penak’e opo
Umpomo dadi kawinan
Dudo anake limo
Opo isun ora tambah soro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *