Nyebar Kangen

Versi: Reny Farida

Nyebar kangen…, kari ngloro ati…
Hang sun angen, tibane wis rabi..

Dang ngudang…, ngudang kembange ati…
Hang sun kudang, gawe larane ati..

reff:
Koyo sing sanggup sun nyonggo,
Koyo sing sanggup sun ngrasakno..
Nong ati koyo sing nerimo,
Demenan rabi ambi wong liyo..

Koyo sing sanggup sun nyonggo,
Koyo sing sanggup sun ngrasakno..
Nong ati koyo sing nerimo,
Demenan rabi ambi wong liyo..

Dang ngudang…, ngudang kembange ati…
Hang sun kudang, gawe larane ati..

reff :
Koyo sing sanggup sun nyonggo,
Koyo sing sanggup sun ngrasakno..
Nong ati koyo sing nerimo,
Demenan rabi ambi wong liyo..

Koyo sing sanggup sun nyonggo,
Koyo sing sanggup sun ngrasakno..
Nong ati koyo sing nerimo,
Demenan rabi ambi wong liyo..

Nyebar kangen…, kari ngloro ati…
Hang sun angen, tibane wis rabi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *