Nggelibet

Versi: Ratna Antika

Magih tah biso,
Nggandeng maning ambi riko,
Kari yo mentolo..
Ninggalaken isun, paran sebabe
Sun eling-eling paran omonge,
Jare bareng selawase..

Niat sun ngelalekaken,
Cumpune kangelan soyo ngereken..
Mung nong riko isun demen,
Mung cukup nong angen-angen..

Embuh keneng paran,
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..
Embuh keneng paran..
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..

Niat sun ngelalekaken,
Cumpune kangelan soyo ngereken..
Mung nong riko isun demen,
Mung cukup nong angen-angen..

Embuh keneng paran,
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..
Embuh keneng paran..
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..

reff:
Magih tah biso,
Nggandeng maning ambi riko,
Kari yo mentolo..
Ninggalaken isun, paran sebabe
Sun eling-eling paran omonge,
Jare bareng selawase..

Niat sun ngelalekaken,
Cumpune kangelan soyo ngereken..
Mung nong riko isun demen,
Mung cukup nong angen-angen..

Embuh keneng paran,
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..
Embuh keneng paran..
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..

Niat sun ngelalekaken,
Cumpune kangelan soyo ngereken..
Mung nong riko isun demen,
Mung cukup nong angen-angen..

Embuh keneng paran,
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..
Embuh keneng paran..
Soyo nggelibet yoro dadi pikiran,
Nong welase hang sun eman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *