Lamunan

Versi: Kiki Anggun

Magih dewekan, bengi iki…
Krentege ati, sing biso ilang
Pingin ketemu, kudangane ati
Riko nong kono, sing tau sambang

Sun ngelamun, ugo sun sawang
Mung tekan riko, dadi angenan
Eling rikolo, magih bebarengan
Welas riko, koyo sing arep ilang

reff :
Masiyo saiki…, using biso urip dadi siji
Rosone welas…, magih kroso nong ati
Myakne wis myakne…, sun songgo roso iki
Myakne sun simpen…, sampek nong tumekane pati

Sun dongakno ring njero tangis
Sun lilo mugo, mugo riko seneng
Masiyo perih ati koyo diiris
Roso welas hang sing kiro bareng

reff :
Magih dewekan, bengi iki…
Krentege ati, sing biso ilang
Pingin ketemu, kudangane ati
Riko nong kono, sing tau sambang

Sun ngelamun, ugo sun sawang
Mung tekan riko, dadi angenan
Eling rikolo, magih bebarengan
Welas riko, koyo sing arep ilang

reff :
Masiyo saiki…, using biso urip dadi siji
Rosone welas…, magih kroso nong ati
Myakne wis myakne…, sun songgo roso iki
Myakne sun simpen…, sampek nong tumekane pati

Sun dongakno ring njero tangis
Sun lilo mugo, mugo riko seneng
Masiyo perih ati koyo diiris
Roso welas hang sing kiro bareng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *