Sri Kawin

Versi: Sonny Josz

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, nyolong-nyolong soko aku
Sak umpomone kowe, kowe sing dadi aku
Ora kuat sri, ora kuat

reff :
Durung pegatan kowe sri, karo aku
Kowe wis wani kawin, karo wong liyo
Durung pegatan kowe sri, karo aku
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

reff :
Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, nyolong-nyolong soko aku
Sak umpomone kowe, kowe sing dadi aku
Ora kuat sri, ora kuat

reff :
Durung pegatan kowe sri, karo aku
Kowe wis wani kawin, karo wong liyo
Durung pegatan kowe sri, karo aku
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *