Sayang Sayang

Versi: Safitri

Yen awan tansah kelingan,
Wengi kegowo ngimpi,
Sliramu angreridu ati..

Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

reff :
Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

reff :
Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *