Perawan Edan

Versi: Hj.Iwi S

Nutugi demen, angel di ilangakene
Kelingan bae, kapan dadi sijine
Batin nangis, ketuon pengen ketunggon
Kengelan temen, wong demen durung kelakon

reff :
Kaya bli kuat, yen wis kebayang sampean
Kadang bli sadar, cengar-cengir dewekan
Kula watir, gemuyu sedalan-dalan
Kuayang temen, lamon dadi prawan edan

reff :
Duh kakang, melasa ning si badan
Ning sampean, kula lagi kedanan
Penasaran, rasane penasaran
Wis ora sabar, pengen gage kawinan

reff :
Senajan, jodone seliwatan
Esuk kawin, dina maning pegatan
Kula nrima, sing penting keturutan
Asal sewengi, bisa turu barengan

Kaya bli kuat, yen wis kebayang sampean
Kadang bli sadar, cengar-cengir dewekan
Kula watir, gemuyu sedalan-dalan
Kuayang temen, lamon dadi prawan edan

reff :
Duh kakang, melasa ning si badan
Ning sampean, kula lagi kedanan
Penasaran, rasane penasaran
Wis ora sabar, pengen gage kawinan

reff :
Senajan, jodone seliwatan
Esuk kawin, dina maning pegatan
Kula nrima, sing penting keturutan
Asal sewengi, bisa turu barengan

Nutugi demen, angel di ilangakene
Kelingan bae, kapan dadi sijine
Batin nangis, ketuon pengen ketunggon
Kengelan temen, wong demen durung kelakon

reff :
Kaya bli kuat, yen wis kebayang sampean
Kadang bli sadar, cengar-cengir dewekan
Kula watir, gemuyu sedalan-dalan
Kuayang temen, lamon dadi prawan edan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *