Parikan (fadjar sopsan)


fadjar-sopsan_4
Versi: Fadjar Sopsan

Jangan terong akeh lugute,
Timbang nyolong suka njaluke..
Jangan klewek akeh trasine,
Wong wis watek angel tambane..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

reff:
Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

Suket teki thukul nang nggili,
Dipereki koq clala clili..
Suket garing nggo empan sapi,
Tiwas nyandhing ora nicipi..

Suket jepang dinggo nambani,
Nek disawang tambah ngangeni..
Suket gajah diopeni,
Mbok mubah nyong gelem nampani..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..
——————
[ver: lyrics]
[id: kinzlscu]
[ar: Fadjar Sopsan]
[ti: Parikan]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.02]Parikan
[00:00.02]by: Fadjar Sopsan
[00:41.04]
[00:43.04]>>>
[00:44.04]>>
[00:45.04]>
[00:46.04]Jangan terong akeh lugute,
[00:49.04]Timbang nyolong suka njaluke..
[00:52.73]Jangan klewek akeh trasine,
[00:56.22]Wong wis watek angel tambane..
[01:00.64]Jangan sladha akeh mricane,
[01:03.96]Prawan randha ya padha bae..
[01:08.00]Jangan tumplek karo segane,
[01:11.54]Cempulek, eh ayu ninine..
[01:16.84]Sing aran tembung parikan,
[01:19.32]Merguyokna pisan,
[01:21.56]Kena nggo bumbu dopokan..
[01:23.98]Uga kena nggo hiburan,
[01:27.28]Ning aja nggo penjorangan..
[01:32.20]Apa maning padhang mbulan,
[01:35.12]Timbang mung rubungan
[01:36.85]dopokan ora karuan..
[01:39.21]Adol jere kulak ndean,
[01:42.81]percuma suka parikan..
[01:47.29]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Sing aran tembung parikan,
[02:23.12]Merguyokna pisan,
[02:24.59]Kena nggo bumbu dopokan..
[02:26.93]Uga kena nggo hiburan,
[02:30.23]Ning aja nggo penjorangan..
[02:35.89]Apa maning padhang mbulan,
[02:37.88]Timbang mung rubungan
[02:39.94]dopokan ora karuan..
[02:42.18]Adol jere kulak ndean,
[02:45.61]percuma suka parikan..
[02:51.20]Suket teki thukul nang nggili,
[02:55.11]Dipereki koq clala clili..
[02:59.79]Suket garing nggo empan sapi,
[03:02.96]Tiwas nyandhing ora nicipi..
[03:07.94]Suket jepang dinggo nambani,
[03:10.55]Nek disawang tambah ngangeni..
[03:14.67]Suket gajah diopeni,
[03:18.19]Mbok mubah nyong gelem nampani..
[03:23.37]Jangan sladha akeh mricane,
[03:25.85]Prawan randha ya padha bae..
[03:29.90]Jangan tumplek karo segane,
[03:33.32]Cempulek, eh ayu ninine..
[03:38.42]Jangan tumplek karo segane,
[03:41.15]Cempulek, eh ayu ninine..
[03:46.00]Jangan tumplek karo segane,
[03:48.43]Cempulek, eh ayu ninine..
————-
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Parikan (fadjar sopsan)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s