Parikan (fadjar sopsan)

Versi: Fadjar Sopsan

Jangan terong akeh lugute,
Timbang nyolong suka njaluke..
Jangan klewek akeh trasine,
Wong wis watek angel tambane..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

reff:
Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

Suket teki thukul nang nggili,
Dipereki koq clala clili..
Suket garing nggo empan sapi,
Tiwas nyandhing ora nicipi..

Suket jepang dinggo nambani,
Nek disawang tambah ngangeni..
Suket gajah diopeni,
Mbok mubah nyong gelem nampani..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *