Matur Nuwun Simbah

Versi: Hendrik Ralim

Yen eling lelakone simbah
Ninggal njowo tekan suriname
Kaningoyo tenan nggolek sandang pangan
Ngrasakake kasangsaran

Nikaake pepolan biyung
Koyo ngopo lek podo bingung
Sedih nggone ati nganti tekan pati
Piye ora ngerti

Matur nuwun simbah
Kowe kuat nyonggo, senajan keloro-loro
Matur nuwun simbah
Aku ora biso mbales opo-opo

Kangelan nggonku nyritakake
Kangelan nggonku ndunungake
Lakone wong jowo dikontrak wong londo
Sopo ra sedih ngrasakke

Nanging wis ojo noleh mburi
Jaman kuwi wis diliwati
Ayok bebarengan numpak kapal anyar
Menyang kemajuan…

Matur nuwun simbah
Kowe kuat nyonggo, senajan keloro-loro
Matur nuwun simbah
Aku ora biso mbales opo-opo

reff :
Kangelan nggonku nyritakake
Kangelan nggonku ndunungake
Lakone wong jowo dikontrak wong londo
Sopo ra sedih ngrasakke

Nanging wis ojo noleh mburi
Jaman kuwi wis diliwati
Ayok bebarengan numpak kapal anyar
Menyang kemajuan…

Matur nuwun simbah
Kowe kuat nyonggo, senajan keloro-loro
Matur nuwun simbah
Aku ora biso mbales opo-opo

Matur nuwun simbah
Kowe kuat nyonggo, senajan keloro-loro
Matur nuwun simbah
Aku ora biso mbales opo-opo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *