Tresno Tanpo Watese


Tresno Tanpo Watese
Ciptaan : ??
Vokal : Rosanna Samoen
Produki : Garuda Production

Roso kangene atiku,
Yen sedino ora ketemu
Mblegu pingin nyata’i awakmu
Tekan selawase sayangku

Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

reff :

Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Tansah mbrebes mili nyawang sunggingmu
Percoyo aku kangen yo ambi sliramu
Ojo lali aku, ojo ninggal aku
Konco sliramu dewe,sing ning atiku

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SSEbTuLzgHo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s