Tresno Tanpo Watese

Versi: Rosanna Samoen

Roso kangene atiku,
Yen sedino ora ketemu
Mblegu pingin nyata’i awakmu
Tekan selawase sayangku

Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

reff :
Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Tansah mbrebes mili nyawang sunggingmu
Percoyo aku kangen yo ambi sliramu
Ojo lali aku, ojo ninggal aku
Konco sliramu dewe,sing ning atiku

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *