Tresno (safitri)

Versi: Safitri

Tresno kang sejati,
Kadyo mimi lan mintuno..
Senadyan susah senadyan bungah,
Kembange tresno iku..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Tak tunggu-tunggu tak antu-antu,
Sliramu kapan bali..

Ati roso tresno,
Senadyan ora crito..
Janji kang sejati,
Ono sak jroning ati..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..

reff :
Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Tak tunggu-tunggu tak antu-antu,
Sliramu kapan bali..

Ati roso tresno,
Senadyan ora crito..
Janji kang sejati,
Ono sak jroning ati..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *