Tresno (safitri)


Safitri_5
Versi: Safitri

Tresno kang sejati,
Kadyo mimi lan mintuno..
Senadyan susah senadyan bungah,
Kembange tresno iku..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Tak tunggu-tunggu tak antu-antu,
Sliramu kapan bali..

Ati roso tresno,
Senadyan ora crito..
Janji kang sejati,
Ono sak jroning ati..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..

reff :
Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Tak tunggu-tunggu tak antu-antu,
Sliramu kapan bali..

Ati roso tresno,
Senadyan ora crito..
Janji kang sejati,
Ono sak jroning ati..

Bungah susah dilakoni,
Nadyan ora janji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..
Lintang rembulan saksi abadi,
Tresnaku mung sawiji..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lcuuqhch]
[ar: Safitri]
[ti: Tresno]
[al: Keroncong Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.03]Tresno – Safitri
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Tresno kang sejati,
[00:37.29]Kadyo mimi lan mintuno..
[00:46.48]Senadyan susah,
[00:49.91]Senadyan bungah,
[00:53.53]kembange tresno iku..
[01:01.04]Bungah susah dilakoni,
[01:08.35]Nadyan ora janji..
[01:15.35]Tak tunggu-tunggu,
[01:18.84]Tak antu-antu,
[01:22.04]sliramu kapan bali..
[01:29.29]Ati roso tresno,
[01:36.79]Senadyan ora crito..
[01:44.67]Janji kang sejati,
[01:51.36]Ono sak jroning ati..
[01:58.98]Bungah susah dilakoni,
[02:06.43]Nadyan ora janji..
[02:13.57]Lintang rembulan
[02:16.88]saksi abadi
[02:20.58]Tresnaku mung sawiji..
[02:27.13]
[02:54.09]>>>
[02:55.09]>>
[02:56.09]>
[02:57.09]Bungah susah dilakoni,
[03:04.79]Nadyan ora janji..
[03:11.64]Tak tunggu-tunggu,
[03:14.95]Tak antu-antu,
[03:18.58]sliramu kapan bali..
[03:26.14]Ati roso tresno,
[03:33.33]Senadyan ora crito..
[03:40.51]Janji kang sejati,
[03:47.64]Ono sak jroning ati..
[03:55.45]Bungah susah dilakoni,
[04:03.02]Nadyan ora janji..
[04:09.95]Lintang rembulan
[04:13.02]saksi abadi
[04:16.91]Tresnaku mung sawiji..
[04:23.54]Lintang rembulan
[04:27.48]saksi abadi
[04:31.30]Tresnaku mung sawiji..
[04:38.49]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s