Ngalah (melinda)

Versi: Melinda

Nganti kapan wae, yen terus mengkene
Rasane urip ora ono tentreme
Seneng sing saikine tak rasakake
Sejatine yo mung kepekso wae

Esem lan ngguyu kuwi mung sandiworo
Kanggo nutupi roso perih ning dodo
Mulo bukane indahe kasih sayang
Kebacut wong loro iki terbuang

Ngalah…, aku wis ngalah
Nadyan loro ing manah
Ngancani sliramu nadyan perih batinku

Ruwete benang katresnan iki, uwis tak copot
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo

reff :
Esem lan ngguyu kuwi mung sandiworo
Kanggo nutupi roso perih ning dodo
Mulo bukane indahe kasih sayang
Kebacut wong loro iki terbuang

Ngalah…, aku wis ngalah
Nadyan loro ing manah
Ngancani sliramu nadyan perih batinku

Ruwete benang katresnan iki, uwis tak copot
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *