Panen Duit

Versi: Sonny JOsz

Wis wayahe, wis wayahe giliranku
Wis wayahe, saiki merdeka uripku..
Paribasane nandur, wis ono hasile
Amergo suwe, tansah sengsoro uripku..

Wis wayahe, wis wayahe giliranku
Wis wayahe, saiki tentrem uripku..
Yen kelingan, naliko jaman semono
Udan tangis, udan tangis mikir nasibku..

[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen wis wayahe, rejekine teko dewe..
[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen rejekine, ora biso dialangi..

Ngomong iki, dadi duit
Ngomong iku, dadi duit
Saiki wis wayahe panen duit..

reff :
Wis wayahe, wis wayahe giliranku
Wis wayahe, saiki tentrem uripku..
Yen kelingan, naliko jaman semono
Udan tangis, udan tangis mikir nasibku..

[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen wis wayahe, rejekine teko dewe..
[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen rejekine, ora biso dialangi..

Ngomong iki, dadi duit
Ngomong iku, dadi duit
Saiki wis wayahe panen duit..

[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen wis wayahe, rejekine teko dewe..
[Panen duit, sabendino panen duit]
Yen rejekine, ora biso dialangi..

Ngomong iki, dadi duit
Ngomong iku, dadi duit
Saiki wis wayahe panen duit..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *