Ngenteni

Versi: Cici Sahita

Umpomo prahu kang tanpo nahkoda
Lelayaran ono tengah samudro
Katrajang ombak, kabuncang angin
Maras miris, sarto nandang prihatin

Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali

reff :
Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali
Mugo-mugo sliramu enggal bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *