Bantalan Dadane

Versi: Ratna Antika

Kenal sepisan, rasane wis koyo suwe
Roso kebimbang, nyang riko sing biso lali
Ajuh kelendi, isun wis kadung gedigi
Rasaning ati, wis karep kudu ketemu

reff :
Opo tah iki, wong lanang hang sun arepi
Isun kesengsem, kepincut ambi nggantenge
Isun kepingin, turu bantalan dadane
Rambut sun elus, lan isun kecup lambene

Kenal sepisan, rasane wis koyo suwe
Roso kebimbang, nyang riko sing biso lali
Ajuh kelendi, isun wis kadung gedigi
Rasaning ati, wis karep kudu ketemu

reff :
Opo tah iki, wong lanang hang sun arepi
Isun kesengsem, kepincut ambi nggantenge
Isun kepingin, turu bantalan dadane
Rambut sun elus, lan isun kecup lambene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *