Udan Barat

Versi: Fadjar Sopsan

Isih awan, mendhung peteng pisan
Kayane tenger, nek arep udan gedhe
Inyong banjur ngentasi pemean
Ujug-ujug ana bledheg,
Inyong kaget mak jemeger…onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Nek miturut critane kakine
Nggo ngleremna udan campur barat gedhe
Uyah karo peso pirantine
Disebarna maring latar,
Maring gendheng udan mandheg, bakale

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

reff :
Ujug-ujug ana bledheg,
Inyong kaget mak jemeger…onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Uruk-uruk udan gedhe…50x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *