Njaluk Kemul

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr :
Ono paran kang, meneng bae
Ditakoni, kok meneng baen..

Sun salah paran,
Sun dosa paran..
Isun iki hing weruh karepe,
Riko hing ngomong sun hing ngerti maksute..

Njaluk paran kang, semauro
Sun turuti kabeh penjaluk riko..

Kang…, kurang paran
Kang…, ono paran
Isun iki hing weruh karepe,
Riko hing ngomong sun hing ngerti maksute..

reff :
Lk :
Kok riko hang ngerti, yo dik yo
Ojo takon baen, yo dik yo
Uwis cedhut-cedhut, yo dik yo
Riko mereneo, yo dik yo
Awak wis hang kuat, isun kemulono..

Pr :
Ono paran kang, meneng bae
Ditakoni, kok meneng baen..

Sun salah paran,
Sun dosa paran.
Isun iki hing weruh karepe,
Riko hing ngomong sun hing ngerti maksute..

Njaluk paran kang, semauro
Sun turuti kabeh penjaluk riko..

Kang…, kurang paran
Kang…, ono paran
Isun iki hing weruh karepe,
Riko hing ngomong sun hing ngerti maksute..

reff :
Lk :
Kok riko hang ngerti, yo dik yo
Ojo takon baen, yo dik yo
Uwis cedhut-cedhut, yo dik yo
Riko mereneo, yo dik yo
Awak wis hang kuat, isun kemulono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *