Kudu Bali

Versi: Andi ft. Ira Herlina

Lk :
Yen ing kene ono lintang
KOno ugo ono lintang
Saben kangen mung tansah tak sawang

Pr :
Yen ing kene ono mbulan
Kono ugo ono mbulan
Yen kangen mung tansah tak sawang

Lk :
Kroso sepi njero ati
Rasane pingin nemoni
Cah ayu, sing tansah tak impi

Pr :
Rino wengi aku ngunu
Pengene tansah ketemu
Tresnomu ono ning atiku

Lk :
Suriname panggonanmu
Paramaribo kuthomu
Ono kono kisah anggonku ketemu

Pr :
Durung mari kangen iki
Nanging kowe kudu bali
Ning kene aku setyo ngenteni

reff :
Lk :
Kroso sepi njero ati
Rasane pingin nemoni
Cah ayu, sing tansah tak impi

Pr :
Rino wengi aku ngunu
Pengene tansah ketemu
Tresnomu ono ning atiku

Lk :
Suriname panggonanmu
Paramaribo kuthomu
Ono kono kisah anggonku ketemu

Pr :
Durung mari kangen iki
Nanging kowe kudu bali
Ning kene aku setyo ngenteni

Ning kene aku setyo ngenteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *