Jempolan

Versi: Sonny Josz ft. Santi A

Pr :
Mas aku melu mas, kowe yen arep lungo
Aku kuatir mas, kowe golek liyo
Aku ora percoyo, kowe ora slewengan
Ketemu wong liyo, kowe ngaku bujangan

Aku kuatir mas, kowe lungo dewekan
Balike bengi mas, kowe akeh alasan
Aku ora percoyo, kowe ora slewengan
Ketemu wong liyo, kowe ngaku bujangan

reff :
Lk :
Aku lungo dik, nggolek sandang pangan
Buktine aku dik, nggowo penghasilan
Aku ora bakal slewengan,aku ora nggolek wedokan
Kowe siji, kanggoku paling jempolan

Pr :
Mas aku melu mas, kowe yen arep lungo
Aku kuatir mas, kowe golek liyo
Aku ora percoyo, kowe ora slewengan
Ketemu wong liyo, kowe ngaku bujangan

reff :
Lk :
Aku lungo dik, nggolek sandang pangan
Buktine aku dik, nggowo penghasilan
Aku ora bakal slewengan,aku ora nggolek wedokan
Kowe siji, kanggoku paling jempolan

Pr :
Mas aku melu mas, kowe yen arep lungo
Aku kuatir mas, kowe golek liyo
Aku ora percoyo, kowe ora slewengan
Ketemu wong liyo, kowe ngaku bujangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *