Pageblug Telung Taun

Versi: Risma Nurfadillah

Jroning telung taun, bencanane gak rampung-rampung
Gempa bumi, tanah longsor, banjir bandang, mletusing gunung
Wong cilik podo keduwung, akeh korban ra keno ditulung

*)
Indonesia pancen akeh kepulauane
Bumi subur, kinepungan segarane
Ayo dulur podo ndungo nang pengerane

Lumpur lapindo nyembur, gawe geger jawa timur
Glombang tsunami, banjir bandang, kapal kerem montor muluk ilang
Gempa jogja, omah-omah rubuh
Jare mbah marijan,yo tetep ruso, lan ugo bangga

reff :
Jo padudon peno karo konco-konco
Butuh opo peno geger tunggal bongso
Kabeh mau pancen ora disengojo
Ayo ndungo pagebluke ndang ilango

Paribasan bethorokolo nggoleki pakne
Ojo alok ndunyo mongko pacobane
Ayo sing podo njogo kerukunane
Lan ojo pageblug telung taun manembahe

reff :
Indonesia pancen akeh kepulauane
Bumi subur, kinepungan segarane
Ayo dulur podo ndungo nang pengerane

Lumpur lapindo nyembur, gawe geger jawa timur
Glombang tsunami, banjir bandang, kapal kerem montor muluk ilang
Gempa jogja, omah-omah rubuh
Jare mbah marijan,yo tetep ruso, lan ugo bangga

reff :
Jo padudon peno karo konco-konco
Butuh opo peno geger tunggal bongso
Kabeh mau pancen ora disengojo
Ayo ndungo pagebluke ndang ilango

Paribasan bethorokolo nggoleki pakne
Ojo alok ndunyo mongko pacobane
Ayo sing podo njogo kerukunane
Lan ojo pageblug telung taun manembahe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *