Mbangun Deso

Versi: Dimas Tedjo ft. Soimah Pancawati

Duet :
Ayo konco, podo mbangun deso
Kampung resik, sehat kang jinongko
Ojo lali, kakung miwah putri
Monggo…, bebarengan ambangun negari

Lanang wadon, ojo podo leno
Anom tuwo, manunggal ing karso
Njogo kutho, sarto njogo deso
Monggo kampung sehat, ning ati gembiro

Aman rapi lan indah
Poro wargo dadi sehat lan bungah
Monggo monggo, ojo dilalekno
Konco…, mbangun deso kuwajiban kito

reff :
Duet :
Ayo konco, podo mbangun deso
Kampung resik, sehat kang jinongko
Ojo lali, kakung miwah putri
Monggo…, bebarengan ambangun negari

Lanang wadon, ojo podo leno
Anom tuwo, manunggal ing karso
Njogo kutho, sarto njogo deso
Monggo kampung sehat, ning ati gembiro

Aman rapi lan indah
Poro wargo dadi sehat lan bungah
Monggo monggo, ojo dilalekno
Konco…, mbangun deso kuwajiban kito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *