Lakoning Urip

Versi: Narto Jolowok

YEN KELINGAN JAMANE SEMONO,
PAIT GETIR TAK LAKONI
LORO LOPO ING SAK BENDINANE
MLAKU ADOH ORA TAK RASAKKE

YEN NGGAGAS LAKON URIPKU IKI
NGLANGUT SAK JRONING BATINKU
TINDAK NISTO UGO TAK LAKONI
KOYO RINUJIT SAK JRONING ATIKU

NJAJAH DESO MILANG KORI
SABEN OMAH TAK AMPIRI
NAJAN NELONGSO URIPKU
GITAR IKI KANG TANSAH NGANCANI

PEPUNTONE LELAKONKU IKI
KABEH UWIS TAK LEWATI
TEMU JODO SING TAK KAREPAKE
PANYUWUNKU LANGGENG SAK LAWASE

reff :
YEN NGGAGAS LAKON URIPKU IKI
NGLANGUT SAK JRONING BATINKU
TINDAK NISTO UGO TAK LAKONI
KOYO RINUJIT SAK JRONING ATIKU

NJAJAH DESO MILANG KORI
SABEN OMAH TAK AMPIRI
NAJAN NELONGSO URIPKU
GITAR IKI KANG TANSAH NGANCANI

PEPUNTONE LELAKONKU IKI
KABEH UWIS TAK LEWATI
TEMU JODO SING TAK KAREPAKE
PANYUWUNKU LANGGENG SAK LAWASE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *