Kembang Warung Kopi

Versi: Sonny JOsz

Warung kopi, neng pojokan dalan gede
Soko sore, soyo wengi tambah rame
Langganane, ra ono leren-lerene
Mlebu metu, nganti ra ketok bakule

Aku mampir, nyoba’ pesen kopi jahe
Dadi kemecer, nyawang ngudeg kopine
Megal-megol bokonge, koyo sendoke
Opo yo iki, sing dadi pemikate

Yo kopine, lan servis pelayane
Grapyak semarak, ugo murah eseme
Opo maneh yen nyawang ngudeg kopine
Iku sing ora biso dilalekake

reff :
Pantes wae warunge dadi rame
Lha wong pancen ayu-ayu pelayane
Aku dadi kepincut kembang warunge
Rino lan wengi tansah kelingan wae

Rindu rindu rindu, rasane
Sedino ra pethuk, deweke
Kangen kangen kangen, atiku
Pengen ketemu…

reff :
Aku mampir, nyoba’ pesen kopi jahe
Dadi kemecer, nyawang ngudeg kopine
Megal-megol bokonge, koyo sendoke
Opo yo iki, sing dadi pemikate

Yo kopine, lan servis pelayane
Grapyak semarak, ugo murah eseme
Opo maneh yen nyawang ngudeg kopine
Iku sing ora biso dilalekake

reff :
Pantes wae warunge dadi rame
Lha wong pancen ayu-ayu pelayane
Aku dadi kepincut kembang warunge
Rino lan wengi tansah kelingan wae

Rindu rindu rindu, rasane
Sedino ra pethuk, deweke
Kangen kangen kangen, atiku
Pengen ketemu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *