Udan Deres

Versi: Ina Maini

Wengi-wengi udan deres, awak adem jrejes
Nggawe rasane atiku, dadi tambah ngenes

Kelingan bapake bocah, bojoku sing gagah
Wis ana telung wayah, ora nang umah

reff :
Kangene rasa atiku, wis ora lumrah
Kepingin ketemu, kumpul nang umah

Esuk sore awan wengi, aku ngenteni
Baline wong bagus, sing tek demeni

Bali, bali cepet bali
Bali dina siki men sepine atiku, bisa diobati….

Wengi-wengi udan deres, awak adem jrejes
Nggawe rasane atiku, dadi tambah ngenes

reff :
Kangene rasa atiku, wis ora lumrah
Kepingin ketemu, kumpul nang umah

Esuk sore awan wengi, aku ngenteni
Baline wong bagus, sing tek demeni

Bali, bali cepet bali
Bali dina siki men sepine atiku, bisa diobati..

Wengi-wengi udan deres, awak adem jrejes
Nggawe rasane atiku, dadi tambah ngenes

Kelingan bapake bocah, bojoku sing gagah
Wis ana telung wayah, ora nang umah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *