Mabuk Maning

Versi: Ratna Antika

Mabok maning kang, mabok maning
Sabendino riko ora eling
Urip wis susah,ra tau seneng
Sabendino mabok, koyo wong gendeng

reff :
Kang, ka..kang, mbok ojo diterusno
Ciu banyu londo, mbok ombe sabendino
Lali omah, lali anak lali wadon
Sabendino urip riko koyo ngono

Wis marenono, ndang lerenono
Yen ra leren, isun tinggal lungo

reff :
Kang, ka..kang, mbok ojo diterusno
Ciu banyu londo, mbok ombe sabendino
Lali omah, lali anak lali wadon
Sabendino urip riko koyo ngono

Mabok maning kang, mabok maning
Sabendino riko ora eling
Urip wis susah,ra tau seneng
Sabendino mabok, koyo wong gendeng

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *