Kedanan (safitri)

Versi: Safitri

Songo pitu, nomere omahmu
Pager biru, werno kesenanganku..
Malu-malu, rasane atiku
Saben ngliwati,deg-degan jantungku..

Kudu nesu, atiku cemburu
Koyo mandeg, iline getihku..
Yen mripatku, iki nyawang sliramu
Mlaku karo nggandeng, bocah ayu..

reff :
Dag dig dug ra karuan,
Ati kroso sumelang..
Ngerti mas bambang dolan,
Wedi mengko kelangan..
Rasane koyo wong edan,
Rono rene mung tansah kelingan..

reff :
Songo pitu, nomere omahmu
Pager biru, werno kesenanganku..
Malu-malu, rasane atiku
Saben ngliwati,deg-degan jantungku..

reff :
Dag dig dug ra karuan,
Ati kroso sumelang..
Ngerti mas bambang dolan,
Wedi mengko kelangan..
Rasane koyo wong edan,
Rono rene mung tansah kelingan..

Dag dig dug ra karuan,
Ati kroso sumelang..
Ngerti mas bambang dolan,
Wedi mengko kelangan..
Rasane koyo wong edan,
Rono rene mung tansah kelingan..

Songo pitu, nomere omahmu
Pager biru, werno kesenanganku..
Malu-malu, rasane atiku
Saben ngliwati,deg-degan jantungku..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *