Kapal Keruk

Versi: Cici Sahita

Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen wis mathuk, ojo mung mandheng
Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen diampet, mengko sirahe puyeng

Kapal keruk mas, ucul taline
Durung tepung, kok wani ngawe-awe
Karo wanito ojo nyepelekke
Yen satriyo, nyedhako mrene

Tanggal siji mas, nembe kenalan
Tanggal pitu, wis wani ngundang sayang
Tanggal patbelas, lenggahe wis dhempetan
Yen diterusake, astane keblabasan

Jangkep sesasi, wis wani ngumbar janji
Sumpah mati, trisnamu amung siji
Karo aku, sing kang mbok anti-anti
Yen aku ra gelem mas….

(dialog)
Lk : [“becik aku nyemplung kali wae…,]
Pr : [“T e n a n….“]
Lk : [“Tekan mbun-mbunan ae, cobak bengok’en…”]
Pr : [“Hiyo e mas…, anget yo mas…“]

Kapal keruk mas, taline biru
Yen wis mathuk, matur bapak ibu
Kapal keruk mas, taline biru
Sabar dhisik, ojo keburu nepsu

reff :
Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen wis mathuk, ojo mung mandheng
Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen diampet, mengko sirahe puyeng

Kapal keruk mas, ucul taline
Durung tepung, kok wani ngawe-awe
Karo wanito ojo nyepelekke
Yen satriyo, nyedhako mrene

Tanggal siji mas, nembe kenalan
Tanggal pitu, wis wani ngundang sayang
Tanggal patbelas, lenggahe wis dhempetan
Yen diterusake, astane keblabasan

Jangkep sesasi, wis wani ngumbar janji
Sumpah mati, trisnamu amung siji
Karo aku, sing kang mbok anti-anti
Yen aku ra gelem mas….

(dialog)
Lk : [“cintaku yen ditolak, yo mbah dukun bertindak to yo…”]
Pr : [“Yo..ojo ngunu to mas,aku gelem kok mas“]

Kapal keruk mas, taline biru
Yen wis mathuk, matur bapak ibu
Kapal keruk mas, taline biru
Sabar dhisik, ojo keburu nepsu

Kapal keruk mas, taline kenceng
Kapal keruk mas, taline kenceng

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *