Cuman Riko

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr : Kadung demen riko,Yo mung siji yo mung riko
Lk : Cuman – cuman riko, ring ati iki yo mung riko
Pr : Hing biso lali, turu gegowo ngimpi
Lk : Hing biso lali, sampek njangget ring ati

Pr : Kadung demen riko,Yo mung siji yo mung riko
Lk : Cuman – cuman riko, ring ati iki yo mung riko

reff :
Lk : Sak umpomo isun dadi kupu
Pr : Isun dadi kembange
Lk : Sak umpamane isun loro ngelu
Pr : Isun dadi obate
LK+Pr : Cuman riko, cuman riko…

Pr : Kadung demen riko,Yo mung siji yo mung riko
Lk : Cuman – cuman riko, ring ati iki yo mung riko

reff :
Lk : Sak umpomo isun dadi kupu
Pr : Isun dadi kembange
Lk : Sak umpamane isun loro ngelu
Pr : Isun dadi obate
LK+Pr : Cuman riko, cuman riko…

Pr : Kadung demen riko,Yo mung siji yo mung riko
Lk : Cuman – cuman riko, ring ati iki yo mung riko
Pr : Hing biso lali, turu gegowo ngimpi
Lk : Hing biso lali, sampek njangget ring ati

Pr : Kadung demen riko,Yo mung siji yo mung riko
Lk : Cuman – cuman riko, ring ati iki yo mung riko