Bali Rujuk

Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr :
Dek mbiyen mas, jare tresno aku
Ning nyatane, kok tego medhot tresnamu

Lk :
Dek mbiyen dik, aku keno godha
Ninggal sliramu, kepincut wanito liyo

[“Sing uwis yo wis”]

Pr :
Dek mbiyen mas, jare mboten getun
Pepisahan mas, klawan sliraku
Ning sakniki mas, tenane kepripun
Bali maneh, kepingin rujuk tresnamu

Lk :
Saiki dik, atiku wis kroso
Yo mung sliramu, wanito kang setyo
Mulo aku dik, njaluk pangapuro
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

[“Maafin aku ya dik, yang lalu biarkan berlalu…”]

reff :
Pr :
Dek mbiyen mas, jare tresno aku
Ning nyatane, kok tego medhot tresnamu

Lk :
Dek mbiyen dik, aku keno godha
Ninggal sliramu, kepincut wanito liyo

[“Sing uwis yo wis”]

Pr :
Dek mbiyen mas, jare mboten getun
Pepisahan mas, klawan sliraku
Ning sakniki mas, tenane kepripun
Bali maneh, kepingin rujuk tresnamu

Lk :
Saiki dik, atiku wis kroso
Yo mung sliramu, wanito kang setyo
Mulo aku dik, njaluk pangapuro
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

[“Maafin aku ya dik, yang lalu biarkan berlalu…”]
Duet :
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *