Larange Tresno

Versi: Heny ft. John Klontong

Pr :
Umpamane aku dadi cangkire,
Kang mas sing dadi pocine..
Tansah nyawiji ra biso dipisahke,
Betul to mas….

Rasane yen ra ketemu sedino,
Koyo-koyo wis semongso..
Kegowo roso, njur pingin sesandingan
sithik sithik es em esan..

Lk :
Yen ono uwong sugih, naksir kowe dik
Tumpakane mobil sedan, warno biru dik
Emas permata kanggo nglamar kowe dik,
Wong tuamu tetep mekso karo kowe dik,

Duet :
Pancen tresno, kuwi larang regane
Diijoli opo wae ra digape..

reff :
Lk :
Yen ono wong sugih, naksir kowe dik
Tumpakane mobil sedan, warno biru dik
Emas permata kanggo nglamar kowe dik,
Wong tuamu tetep mekso karo kowe dik,

Duet :
Pancen tresno kuwi larang regane
Diijoli opo wae ra digape..
Pancen tresno kuwi larang regane
Diijoli opo wae ra digape..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *