Kayuyun

Versi: Lilin Herlina

Kidung iki mung kanggo sliramu
Oh gantilan ning atiku
Tansah kelingan nggugah kenangan
Yen aku lagi kidungan

Saben waktu ora tak lalekne
Mesti tak kidungake
Esem ngguyumu tansah ngreridu
Yen tumeko roh ing dalu

Yen tengah wengi kidungan iki
Tansah setyo hangancani
Yen tengah wengi njur nggegirisi
Kangenku njolmulat ing ngecincing ati

Mung sliramu, sing biso nguwali
Ruweting ati iki

reff :
Kidung iki mung kanggo sliramu
Oh gantilan ning atiku
Tansah kelingan nggugah kenangan
Yen aku lagi kidungan

Saben waktu ora tak lalekne
Mesti tak kidungake
Esem ngguyumu tansah ngreridu
Yen tumeko roh ing dalu

Yen tengah wengi kidungan iki
Tansah setyo hangancani
Yen tengah wengi njur nggegirisi
Kangenku njolmulat ing ngecincing ati

Mung sliramu, sing biso nguwali
Ruweting ati iki
Mung sliramu, sing biso nguwali
Ruweting ati iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *