Bagus Sak Ndunyo

Versi : Benjo ft. Antika

Lk :
Kebeneran kepethuk kowe dik
Tak takoni ngakuwo wae
Kabare sliramu ijen
Kuwih becik urip bebarengan

Pr :
Pancen aku wis ijen mas
Nanging aku ora gampangan
Di takokke juragan sapi
Nanging arep di poligami

reff :
Lk :
Timbang kowe di poligami
Luwih becik karo aku iki
Njaluk opo tak turuti
Penting kowe ora ngapusi

Pr :
Ra percoyo wong lanang saiki mas
Kondo tresno jebule nggombal
Gombal gombale mukiyo
Bareng wis oleh njur ninggal lungo

Lk :
Nyedak mrene dik, tak kandani
Aku iki bagus sak ndunyo
Yen pancen kowe ra percoyo
Coba takokno mbah bejo

Pr :
Opo bener ngendikamu mas
Yen ngono aku setuju
Gek ndang matur marang ibuku
Sesuk mangkat ning pengulu

reff :
Lk :
Kebeneran kepethuk kowe dik
Tak takoni ngakuwo wae
Kabare sliramu ijen
Kuwih becik urip bebarengan

Pr :
Pancen aku wis ijen mas
Nanging aku ora gampangan
Di takokke juragan sapi
Nanging arep di poligami

reff :
Lk :
Timbang kowe di poligami
Luwih becik karo aku iki
Njaluk opo tak turuti
Penting kowe ora ngapusi

Pr :
Ra percoyo wong lanang saiki mas
Kondo tresno jebule nggombal
Gombal gombale mukiyo
Bareng wis oleh njur ninggal lungo

Lk :
Nyedak mrene dik, tak kandani
Aku iki bagus sak ndunyo
Yen pancen kowe ra percoyo
Coba takokno mbah bejo

Pr :
Opo bener ngendikamu mas
Yen ngono aku setuju
Gek ndang matur marang ibuku
Sesuk mangkat ning pengulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *