Ngalah (safitri)

Versi: Safitri

Bondo sithik, jare kurang
Nanging ora tau sembahyang
Bondo akeh, pingin tambah maneh
Soyo murko, trus dadi srakah

Luwih becik yen nrimo ngalah
Gusti mesti paring dalan gampang
Daripada hidup mewah-mewah
Sampai melupakan aqidah

Bondo ndonya niku sakdermo
Nunut nganggo niku paribasane
Mulo pasrah dateng gusti Alloh
Lillahi robbil alamin

Luwih becik yen nrimo ngalah
Gusti mesti paring dalan gampang
Daripada hidup mewah-mewah
Sampai melupakan aqidah

reff :
Bondo sithik, jare kurang
Nanging ora tau sembahyang
Bondo akeh, pingin tambah maneh
Soyo murko, trus dadi srakah

Luwih becik yen nrimo ngalah
Gusti mesti paring dalan gampang
Daripada hidup mewah-mewah
Sampai melupakan aqidah

Bondo ndonya niku sakdermo
Nunut nganggo niku paribasane
Mulo pasrah dateng gusti Alloh
Lillahi robbil alamin

Luwih becik yen nrimo ngalah
Gusti mesti paring dalan gampang
Daripada hidup mewah-mewah
Sampai melupakan aqidah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *