Nasib Kula

Versi: Bije Patik

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo niki nyuwun paring pitulung
Kulo pancen saweq susah ati
Kulo nyuwun pun paringi jampi

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo niki pancen saweq bingung
Awan wengi kulo tansah ngluyur
Mergo kulo sakniki taksih nganggur

reff :
Lamun kulo dereng mikir keluargo
Saged ugi sampun kesah saking ndeso
Anak kulo sampun betah ragad katah
Kulo pripun saknikine taksih susah

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo sampun pasrah lan sumarah
Kulo amung netepi wajib
Mugi wonten perubahan nasib

reff :
Lamun kulo dereng mikir keluargo
Saged ugi sampun kesah saking ndeso
Anak kulo sampun betah ragad katah
Kulo pripun saknikine taksih susah

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo sampun pasrah lan sumarah
Kulo amung netepi wajib
Mugi wonten perubahan nasib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *