Tembang Asmoro (safitri)

“Tembang Asmoro Safitri”

Kadhung mbalung sumsum tresno iki,
Sliramu tak impi impi..
Sumpah lan janji,
Tak ugemi tulus jroning ati..

Kadhung mabuk rindu ati iki,
Ora biso dialangi..
Pingin ketemu wengi iki,
Tekamu tak anti..

reff:
Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo..
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo..

Nyanding andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro..
Aku rumongso,
Ndonya iki ra ono wong liyo..

reff:
Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo..
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo..

Nyandhing andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro..
Aku rumongso,
Ndonya iki ra ono wong liyo..
Aku rumongso,
Ndonya iki ra ono wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *