Sepur Wengi

Versi: Safitri

Roda-rodane wesi
Ninggalne kutho iki
Rerambatan ing tengah wengi

Liwat dalan kang sepi
Koyo ra duwe wedi
Lakune sepur wengi iki

reff :
Entenono tekaku, oh kekasihku
Roso kangen ku iki marang sliramu
Nganti kegowo ing ngimpi, oh kekasihku
Kangen ati, marang sliramu

reff :
Roda-rodane wesi
Ninggalne kutho iki
Rerambatan ing tengah wengi

Liwat dalan kang sepi
Koyo ra duwe wedi
Lakune sepur wengi iki

reff :
Entenono tekaku, oh kekasihku
Roso kangen ku iki marang sliramu
Nganti kegowo ing ngimpi, oh kekasihku
Kangen ati, marang sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *