Joko Klantung

Versi: Dimas Tedjo

Joko klanthung, ngalor ngidul turut nglurung
Sempoyongan, lagake koyo wong linglung
Rambut gondrong, lagake pendekar ulung
Yen wis mendem, watake mudah tersinggung

Rewo-rewo, koyo raden gatotkoco
Kang kesengsem, kelawan dewi pergiwo
Mesam-mesem, saben ketemu cah ayu
Jowal-jawil, pangucape I LOVE You

reff :
Kocomoto sandal jepit, penitenan
Warok warung, iku wus dadi parapan
Mangan wolu, ngakune mung entek telu
Joko klanthung, dipaido mesti nesu

Nganti judeg, nggone mikir wong tuane
Mrono mrene, amung dadi kembang lambe
Banjur sopo, sing bakal disalahake
Joko klanthung, wis dadi wewatakane

reff :
Joko klanthung, ngalor ngidul turut nglurung
Sempoyongan, lagake koyo wong linglung
Rambut gondrong, lagake pendekar ulung
Yen wis mendem, watake mudah tersinggung

Rewo-rewo, koyo raden gatotkoco
Kang kesengsem, kelawan dewi pergiwo
Mesam-mesem, saben ketemu cah ayu
Jowal-jawil, pangucape I LOVE You

reff :
Kocomoto sandal jepit, penitenan
Warok warung, iku wus dadi parapan
Mangan wolu, ngakune mung entek telu
Joko klanthung, dipaido mesti nesu

Nganti judeg, nggone mikir wong tuane
Mrono mrene, amung dadi kembang lambe
Banjur sopo, sing bakal disalahake
Joko klanthung, wis dadi wewatakane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *