Dudo Kenyol Kenyol

Versi: Ki Hasyim Darmoko ft. Sugining C.

Pr :
Tindak pundi kangmase, badhe tindak pundi
Pacakane klemis, sajak ora nguciwani
Ajeng kulo amperne, nggene reno ten ati
Abang-abang lambe, nek purun kulo suguhi

Lk :
Matur nuwun sewu, nuwun tanpo upomo
Badhe pados kopi, dereng ngunjuk sampun sedino
Sirah nggliyeng sirah mumet sepet ing moto
Ngeten niki lho dik, nasibe wong urip dudo

reff :
Pr :
Nanggap reog mas, opo jaranan
Nek wis cocok, gak usah ndadak lamaran

Lk :
Mecah duren, mecah duren kok awan-awan
Pancene kesuwen, mengko ndak selak kanginan
Pr :
Menyang tlogo, golek banyu wadahe klenting
Nadyan kulo rondo…..

[dialog]
Lk : Opo rondo temen to dik,
Pr : Iyo kangmas, sik telung ndino kok..
Lk : Nyatane koyo ngopo nek rondo…

Pr : Nyoto-nyoto tak sih kempling
Lk :
Nang suroboyo tuku pohong
Tepak sing mogol
Nadyan kulo dudo…

[dialog]
Pr : Lho mas, tibake sampean yo dudo e..
Lk : Yo..iyo lo..
Pr : Opo tandane mas, nek dudo

Lk :
Nadyan kulo dudo, tak tanggung sik kenyol-kenyol

reff :
Pr :
Tindak pundi kangmase, badhe tindak pundi
Pacakane klemis, sajak ora nguciwani
Ajeng kulo amperne, nggene reno ten ati
Abang-abang lambe, nek purun kulo suguhi

Lk :
Matur nuwun sewu, nuwun tanpo upomo
Badhe pados kopi, dereng ngunjuk sampun sedino
Sirah nggliyeng sirah mumet sepet ing moto
Ngeten niki lho dik, nasibe wong urip dudo

reff :
Pr :
Nanggap reog mas, opo jaranan
Nek wis cocok, gak usah ndadak lamaran

Lk :
Mecah duren, mecah duren kok awan-awan
Pancene kesuwen, mengko ndak selak kanginan
Pr :
Menyang tlogo, golek banyu wadahe klenting
Nadyan kulo rondo…..

[dialog]
Lk : Opo rondo temen to dik,
Pr : Iyo kangmas, sik telung ndino kok..
Lk : Nyatane koyo ngopo nek rondo…

Pr : Nyoto-nyoto tak sih kempling
Lk :
Nang suroboyo tuku pohong
Tepak sing mogol
Nadyan kulo dudo…

[dialog]
Pr : Lho mas, tibake sampean yo dudo e..
Lk : Yo..iyo lo..
Pr : Opo tandane mas, nek dudo

Lk :
Nadyan kulo dudo, tak tanggung sik kenyol-kenyol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *