Cilik Ati

Versi: Rina (Rekyan Condro Laras)

Sliramu uwis ngerti, sopo aku iki
Aku wong ndeso, urip rekoso wong tuwoku buruh tani
Aku ugo ngerti, sopo kangmas kuwi
Kowe wong kutho, uripmu mulyo wong tuamu priyayi

Mulo aku cilik ati,
Duwe pacar anak priyayi
Atiku uwis ra sumelang,
Tresnamu mung dolanan

Mumpung durung kangen[leres mawon]
Mumpung durung kelaksanan,[nggo bebrayan]
Ojo nganti kangmas getun,
entuk kenyo tani uno
aku iki gadis deso

Kangmas kudu mikir jero,[nggolek bojo]
Mumpung durung jejodhohan,[bebojoan]
Mumpung kangmas durung kuciwo,
Duwe bojo kenyo ndeso
Cedak turune wong sudro

Aku rumangsani,anake wong tani
Aku cilik ati, ketere-ketere yen gak dadi
Aku ugo ngerti, tresnamu kang suci
Ewosemono aku prasojo,aku cilik ati

reff :
Sliramu uwis ngerti, sopo aku iki
Aku wong ndeso, urip rekoso wong tuwoku buruh tani
Aku ugo ngerti, sopo kangmas kuwi
Kowe wong kutho, uripmu mulyo wong tuamu priyayi

Mulo aku cilik ati,
Duwe pacar anak priyayi
Atiku uwis ra sumelang,
Tresnamu mung dolanan

Mumpung durung kangen[leres mawon]
Mumpung durung kelaksanan,[nggo bebrayan]
Ojo nganti kangmas getun,
entuk kenyo tani uno
aku iki gadis deso

Kangmas kudu mikir jero,[nggolek bojo]
Mumpung durung jejodhohan,[bebojoan]
Mumpung kangmas durung kuciwo,
Duwe bojo kenyo ndeso
Cedak turune wong sudro

Aku rumangsani,anake wong tani
Aku cilik ati, ketere-ketere yen gak dadi
Aku ugo ngerti, tresnamu kang suci
Ewosemono aku prasojo,aku cilik ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *