Samudono (safitri)


Safitri_9
Lirik Lagu Jawa ke-550 Samudono
Versi: Safitri

BEBASAN URIPKU IKI
KOYO GODONG JATI GARING..
KLEYANG KABUR LAN KANGINAN
PIKIRAN TANSAH MONTANG-MANTING..

RINUCIT RASANING ATI NANDANG
POLAHING NAFSU DUR ANGKORO..
OPO PANCEN KUWI WIS DADI
CANDRANING PEPESTI..

SENADYAN WIS LUNGGUH JEJER
ONO DAMPARING KENCONO..
MALAH AGAWE GEGESING
PEPESING JIWO RAGAKU..

MUGI GUSTI PARING KEKIYATAN
ANGGEN KULO NGUNDUH WOHING PAKARTI..

reff:
RINUCIT RASANING ATI NANDANG
POLAHING NAFSU DUR ANGKORO..
OPO PANCEN KUWI WIS DADI
CANDRANING PEPESTI..

SENADYAN WIS LUNGGUH JEJER
ONO DAMPARING KENCONO..
MALAH AGAWE GEGESING
PEPESING JIWO RAGAKU..

MUGI GUSTI PARING KEKIYATAN
ANGGEN KULO NGUNDUH WOHING PAKARTI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: shslbhch]
[ar: Safitri]
[ti: Samudono]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.03]Samudono – Safitri
[00:29.03]
[00:31.73]>>>
[00:32.73]>>
[00:33.73]>
[00:34.73]BEBASAN URIPKU IKI
[00:39.05]KOYO GODONG JATI GARING..
[00:49.07]KLEYANG KABUR LAN KANGINAN
[00:56.61]PIKIRAN TANSAH MONTANG-MANTING
[01:04.81]
[01:06.55]RINUCIT RASANING ATI NANDANG
[01:14.25]POLAHING NAFSU DUR ANGKORO..
[01:21.98]OPO PANCEN KUWI WIS DADI
[01:28.63]CANDRANING PEPESTI..
[01:38.22]SENADYAN WIS LUNGGUH JEJER
[01:44.37]ONO DAMPARING KENCONO..
[01:53.72]MALAH AGAWE GEGESING
[02:01.73]PEPESING JIWO RAGAKU..
[02:10.75]MUGI GUSTI PARING KEKIYATAN
[02:18.97]ANGGEN KULO NGUNDUH
[02:21.64]WOHING PAKARTI..
[02:26.55]
[02:57.74]>>>
[02:58.74]>>
[02:59.74]>
[03:00.74]RINUCIT RASANING ATI NANDANG
[03:08.34]POLAHING NAFSU DUR ANGKORO..
[03:15.80]OPO PANCEN KUWI WIS DADI
[03:22.96]CANDRANING PEPESTI..
[03:31.92]SENADYAN WIS LUNGGUH JEJER
[03:39.50]ONO DAMPARING KENCONO..
[03:47.52]MALAH AGAWE GEGESING
[03:54.24]PEPESING JIWO RAGAKU..
[04:03.46]MUGI GUSTI PARING KEKIYATAN
[04:12.48]ANGGEN KULO NGUNDUH
[04:15.34]WOHING PAKARTI..
[04:20.82]
————-
Preview:

Advertisements

6 thoughts on “Samudono (safitri)

  1. Ealah gus….. kok yo cik kober-kobere sampean… eh yo syukurlah gak po2 idep2 ngamal ngibadah sarono langgam lan tetembangan. sugeng tetepangan …..

  2. nanya dong mas..terjemahannya apa sih lirik lagunya…maklum saya non jawa tapi doyan tembang jawa,,trimss

    • Samudono = Hati
      Ibarat hidupku ini seperti daun (pohon)jati yang kering
      Melayang (tak tentu arahnya) terbawa angin
      Pikiran selalu terombang-ambing

      Galau rasanya hati ini
      Memikul beban karena ulahnya nafsu yang angkara
      Apa memang itu yang telah menjadi
      Gambaran takdir ini

      Meskipun sudah duduk berdampingan
      Di bangku (kursi yang panjang) kencana
      Bahkan membuat merana
      Luruh jiwa ragaku

      Semoga tuhan memberi kekuatan
      Olehku memetik buahnya pekerti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s