Orek Orek

Versi: Sri Mantingan

Ngetan bali ngulon, opo setyane kelakon
Sing sayuk, sing rukun, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ora butuh kae-kae, butuhku mung nyambut gawe
Sing sayuk mas, sing rukun,rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ora butuh omah loji, butuhku tentrem ning ati
Jo ngono-ngono lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Bayune kuning-kuning, ayem yen nuju nyandhing
Jo ngono mas jo ngono, rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Jarik lurik suwek pinggire, jo dilirik ono sing nduwe
Jo ngono mas lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ngetan bali ngulon, opo setyane kelakon
Jo ngono mas lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ra cipir ra koro, ra mbok pikir aku ra gelo
Sing sayuk, sing rukun, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *